VAR BÖRJA?

När du börjar processen att planera en begravning kan en del beslut kännas överväldigande. Vi är här för att hjälpa till när du behöver det som mest i livet. För att underlätta har vi delat in beslutsprocessen i två faser där vi diskuterar: 1) Hur du vill hedra den avlidnas liv och 2) hur du vill ta hantera kroppen av den avlidne.

ANSTÄLLD SOM KAN HJÄLPA TILL

Jessica Harston

Funeral Home Manager

BEGRAVNINGSBYRÅN TJÄNSTER

En begravning ger möjligheten att hedra traditioner samt reflektera över den avlidnes liv. Du och dina nära och kära är centrala under hela begravningsförloppet, och de val som ni gör är mycket viktiga.

En traditionell begravningstjänst inkluderar potentiellt en offentlig- eller familjevisning av den avlidne. Efter visningen genomför vi begravningsceremonin, som vanligtvis äger rum i en kyrka som ni själva väljer ut, eller i begravningsbyråns kapell. Därefter sker en jordsättning eller annan ceremoni ovan mark.

Ett annan alternativ är kremering i kombination med en begravningsceremoni. Här har vi samma upplägg som vid en traditionell begravningstjänst förutom att kroppen kremeras istället för att läggas i kista. Efter begravningsceremonin och kremeringen kan urnan gravsättas, alternativt placeras i ett mausoleum, eller specifikt utformat utrymme för urnor, eller återlämnas till familjen.

KYRKOGÅRDSALTERNATIV

Oavsett vilket alternativ du väljer för din nära och käras kvarlevor, är vi stolta över att kunna erbjuda ett antal olika fridfulla och vackra miljöer som slutlig viloplats.

Markbegravning

När det gäller en traditionell markbegravning så kan du och din familj välja mellan många olika typer av alternativ, inkl. upprättstående gravsten, familjegravar, multipla gravutrymmen och enstaka gravar. Vi har allt tillgängligt på någon av East Lawn’s tre kyrkogårdar. Vi kommer ge dig vägledning genom de olika alternativen som finns så att ni hittar något som passar för era specifika behov, budget och personligt önskemål.

Mausoleum

Vi har både mausoleumplatser inomhus och utomhus tillgängliga på våra kyrkogårdar med utrymme för ovan-markbegravning. Detta säkerställer minimal påverkan av yttre element. Tillgängligheten skiljer sig åt mellan varje kyrkogård.

Kremeringsmöjligheter

Det finns många olika sätt som att ta hand om den avlidne efter kremering. Oavsett om du väljer att begrava kvarlevorna utomhus eller inomhus, med en trädgårdspedistal, eller med andra minnesmärken, så kan du känna dig ett lugn när du besöker våra enastående trädgårdsparker som anhörig för att ta farväl och minnas.